Monday, 19 September 2011

My 9th posts - The Restaurant

Semalam minum-minum kat The Club, Saujana.....
Bila masuk...je u boleh rasakan kemesraan dari pihak hotel. We all tak buat reservation, so baru je sampai kat lobby area dengan kereta.  Concierge, dah datang tanya kat tingkap. Selalunya time-time macam ni....Sunday. Penuh. Nasib ada 1 table lagi yg tinggal. Ada golfer mak mak saleh ni booking dinner kat restaurant tu....


Ni...kat lobby. Bila siang tak nampak cozy sangat seperti malam hari. Bila senja...boleh lihat cahaya dari lilin menyerlah....memang...cantik. Kadang-kadang....kat loby area ni juga ada disediakan evening cocktail...oh ya. Dulu Lynn ada stay kat sini dan ia include cocktail sekali. Jap ya....tengok gambar lama ada tak gambar makanannya......
sori....tak ada....nak kongsi bersama...

 
Ni kat tepi restaurant. Ada small pond and ada air mengalir...


 
Ni my Cheese Platter. Siapa suka makan cheese...boleh lah order. Your mouth may smell lill bit...drink coffee nak hilangkan bau cheese tu....heh,hehhhhh


Choc Cake nyer....sikit sangat...with white choc ice cream ada juga chocolate mousse.
Tak cukup...nak lagi rasanya...
Tapi memang sedap.

No comments: